7 nieuwe kinderkleding collecties in 1

Na de kinderkleding collecties van Gucci en Dolce & Gabbana wilden de klanten van Net-a-porter.com ​"meer" en de retailer lanceert nu een multimerk collectie voor kinderen.

Met 'collectie' bedoeld Net-a-porter.com eenvoudigweg een aantal stuks kinderkleding van merken die allemaal exclusieve collecties voor de website hebben gemaakt.
NYC Kids, Alanui Kids, ATM Kids, Chinti & Parker Kids, Lingua Franca Kids, Golden Goose Deluxe en Veja vormen de lijst van zeven labels voor meisjes en jongens van 1 tot 12 jaar.

kinderkleding-blog-porter-5"Het nieuwe jaar was de perfecte tijd om deze kinderkleding collectief te lanceren", vertelt Elizabeth Von der Goltz, de wereldwijde inkoopdirecteur van Net-a-porter.com.
Het is januari - kinderen zijn weer terug naar school, maar er is een gevoel van gezelligheid en ze willen zich op hun gemak voelen."
De kinderkleding weerspiegelt dit ook; kasjmier truien, comfortabele vesten, trainingsbroeken en slobber-jassen.
"Of het nu voor onszelf of voor onze kinderen is, we denken in januari altijd aan wellness, dus dit is een verlengstuk daarvan - het is een soort van luie luxe voor kinderen!"

"Als een online wereldwijde retailer die bekend staat om zijn uitgesproken fashion standpunt, wilden we dit meenemen naar de markt voor kinderkleding en iets anders maken dan traditionele retailers."
Von der Glotz is in het bijzonder enthousiast over de cartouches uit de Alanui Kids collectie en de mini-me-versies van Golden Goose- en Veja-sneakers.
Dit zijn twee van de best verkochte schoenstijlen van Net-a-Porter.com.

kinderkleding-blog-porter-3De e-tailer is ervan overtuigd dat het stilletjes een recept voor succes heeft ontwikkeld:
"Onze klanten zijn zeer betrokken geweest bij al onze kinderkleding, de meeste stijlen zijn binnen een paar weken na de lancering uitverkocht" vervolgt ze.
Vier van de vijf verkochte Gucci producten waren T-shirts met een logo, en de vijfde was de riemtas.
"Het is zo interessant om te zien, omdat de kleding ook in onze volwassen reeks zo veel gevraagd zijn."
Een vroege start in het jaar, is zeker de moeite waard, volgens net-a-porter.com en ze verwachten veel van deze nieuw gelanceerde multimerk collectie voor kinderen.

Misschien ook leuk om te lezen...