Betoverende kindermode uit de sprookjesboeken

Aristocrat Kids, de meester van sprookjeskleding, heeft haar AW19-collectie 'The Alchemist' onthuld tijdens de Riga Fashion Week.
De collectie is net zo luxueus als altijd, helaas zijn de prijzen hier ook naar.

Er is veel kant en ruches waarbij fantastische stoffen worden gecombineerd met dromerige details.
Zoals ze het zelf omschrijven: "De collectie introduceert een volledig spectrum van natuurlijke schatten van de aarde.
De lichte en sprankelende tinten van goud, poederachtige roos en koraal die leiden tot intense tinten van amethist, topaas en smaragd.
Het combineert verschillende texturen met fluweel en het zijdeachtige gevoel van sneeuwvlokken en de lichtheid van de ochtendmist in de lagen van tule.
Alle sprookjesachtige stoffen, elementen en goudkleurige draden komen samen om een ​​uniek verhaal te creëren. "

Aristocrats Kids werd opgericht in 2013 en heeft al erkenning gekregen als internationaal opkomende luxe kindermerk met op maat gemaakte kwaliteit.
Ze ontwerpen collecties voor meisjes in de leeftijd van 9 maanden tot 12 jaar, elk stuk wordt gemaakt door een enkele kleermaker in het Aristocrats Kids atelier.

kindermode-kinderkledingAristocrats Kids oprichter en creatief directeur Dace Zvirbule heeft een passie voor ware schoonheid die ze laat zien in de kleinste details.
Deze passie heeft haar ertoe gebracht haar eigen sprookje te schrijven en te zoeken naar oude, koninklijke technieken om deze details van schoonheid tot leven te brengen.
Aristocrats Kids is gebaseerd op "A royal tale" en onthult een verhaal over de magische avonturen van prinses Alexandra in haar koninkrijk.
Elke seizoenscollectie opent een nieuw hoofdstuk in dit sprookje dat vol staat met magische momenten en buitengewone plaatsen.

Dankzij de prachtige jurken voor speciale gelegenheden, is het merk de referentie als het gaat om het kiezen van een outfit voor verschillende festiviteiten, red carpet-evenementen en religieuze ceremonies.
Elke collectie bevat zijn eigen kenmerkende afdrukken die het sprookje versterken - de belangrijkste inspiratiebron voor het maken van elke collectie.
Aanvankelijk met de hand beschilderd met olie op canvas of andere technieken, worden deze unieke tekeningen vervolgens omgetoverd tot prachtige prints op zijde en katoen van de hoogste kwaliteit.
kindermode-kinderkleding-10Iedere accessoire en schoenen van Aristocrats Kids worden met de hand gemaakt door de beste lokale professionals die het culturele erfgoed en het behoud van ambachtelijke knowhow van op maat gemaakte kwaliteit prijzen.
Bij het maken van de kledingstukken wordt veel aandacht besteed aan het kleinste detail.
Elk item is afgewerkt met onzichtbare naden, de onderrokken van tule zijn iets boven de lengte van de katoenen voering en de bovenste hoofdstof gemaakt om jeuken en kriebelen op de huid te voorkomen.

Sprookjesachtige kleding voor sprookjesachtige prijzen.

kindermode-kinderkleding
kindermode-kinderkleding-3
kindermode-kinderkleding-5
kindermode-kinderkleding
kindermode-kinderkleding
kindermode-kinderkleding-6
kindermode-kinderkleding-8


Misschien ook leuk om te lezen...