H&M, kinderen en het WWF

Op 27 september heeft H&M een nieuwe collectie kinderkleding gepresenteerd waarbij 10% van de verkoopprijs aan het WWF gedoneerd wordt.

In 50 landen is de nieuwe collectie kinderkleding te koop.

Hwwf&M hoopt hiermee vele mensen over de gehele wereld te inspireren aangaande de bedreigende situatie waarin tijgers, ijsberen, walvissen, olifanten, pinguins en nog veel meer dieren mee te maken hebben.
Een tekort aan (drink)water, de leefomgeving die verdwijnt door o.a. boskap. Het verdwijnende ijs op de poolkappen maar ook de algehele impact van de klimaatsverandering zorgen ervoor dat de dieren het steeds moeilijker krijgen.

WWF is zeer blij met de samenwerking, welke niet de eerste is.
Het WWF geeft aan dat ze niet alleen erg blij zijn met de donatie maar hoopt ook dat het meer bewust zijn creëert bij vele mensen aangaande de benarde situatie waarin vele dieren tegenwoordig zitten.wwf4
Waar kun je beter beginnen dan bij de kinderen van onze planeet! zij zijn de toekomst.

De nieuwe collectie kinderkleding bestaat uit sweatshirts, leggings en jurken, allemaal gemaakt van duurzame stoffen, geïnspireerd op de bedreigde diersoorten.
H&M geeft aan dat ze in 2030 alleen nog maar kleding willen (laten) maken en verkopen van duurzame stoffen, een erg mooi streven als je het mij vraagt…

De collectie is beschikbaar voor baby`s en kinderen tot ongeveer 14 jaar.

Ik hoop deze week het WWF via deze kleding te ondersteunen, jullie ook?

Misschien ook leuk om te lezen...