Zadig & Voltaire, jongens en meisjes kunnen alles.

Door modebewuste collecties met vetgedrukte prints op jassen, pittige truien en edgy t-shirts te ontwerpen, combineert Zadig & Voltaire moeitelooos autonome kinderkleding met de energie en het intellect van literaire en andere wereldiconen.
Zadig & Voltaire kinderkleding richt zich op het wat oudere kind in de leeftijd van 6-14 jaar.
Het label heeft mini-me kinderkleding die de volwassen collecties weerspiegelen, maar de meeste kinderkleding is echt op kinderen gericht.
kinderkleding-verbazing-3In de SS19 zomercollectie springen vooral de 'Girls can do anything' & 'Boys can do anything' T-shirts eruit.
Deze collectie lijkt ook (een beetje) in het teken van rock & roll te staan, het is prominent aanwezig in diverse prints.
Tevens is de trend in de modewereld waarbij de naam van het label terugkomt in de prints ook sterk aanwezig.

Sinds 2006 is Cécilia Bönström artistiek directeur en is ze de andere helft van Zadig & Voltaire.
Als uitgesproken liefhebber van 'less is more', creert Cécilia een onderscheidende stijl die perfect in balans is met die van oprichter Thierry Gillier welke het bedrijf oprichtte in 1997.
Met een voorliefde voor "volg je gevoel" in plaats van trends te volgen, hebben de collecties van Cécilia een tijdloze kwaliteit, waarbij elk stuk modieus en nooit vluchtig aanvoelt.
Weelderige, zijdezachte cashmere en zachte katoensoorten verweven zich met subtiele silhouetten en markeren de signatuur van Cécilia.
Zadig & Voltaire ontwerpt en verkoopt een grote diversiteit aan kinderkleding, iedere seizoen opnieuw!

Zadig & Voltaire is genesteld in het 16e arrondissement in Parijs en heeft zijn hoofdkantoor in het unieke Hôtel Particulier Iéna, gelegen aan de rechteroever van Parijs.
Met een eersteklas uitzicht op de Eiffeltoren en versierd met een weelderige tuin, is het kantoor een opvallend gebouw in Haussmann-stijl met vier verdiepingen.
De iconische Parijse stijl, gebouwd met torenhoge plafonds, ingewikkelde kroonlijsten en origineel houtwerk past precies bij hetgeen Zadig & Voltaire lijkt te willen uitstralen.

Bij elke nieuwe collectie blijft Zadig & Voltaire innovatie omarmen en bestaande trends negeren, ze volgen (niet altijd...) hun eigen gevoel.

Neem eens een kijkje in de webshop of bij de vele andere shops die Zadig & Voltaire verkopen zoals lancelot4kids, nochaos-co of lo-la.

kinderkleding-verbazing
kinderkleding-verbazing-2
kinderkleding-verbazing-1
kinderkleding-rockenrollMisschien ook leuk om te lezen...