Monnalisa, niet Mona Lisa

Monnalisa, niet te verwarren met Mona Lisa, is een Italiaans kinderkleding merk dat ook in Nederland te koop is.

De (redelijk) exclusieve kleding is wel stevig geprijsd maar daar krijg je dan ook erg leuke kinderkleding voor terug.
kinderkleding-blog-monnalisa-3De Monnalisa 2019 zomercollectie zit vol met bloemen en vrolijke kleuren, zoals je van een zomercollectie mag verwachten. kinderkleding-blog-monnalisa-2
Ook de accessoires zitten vol met bloemen en kleuren.
Zoals vele kleding merken heeft ook Monalissa (vorig jaar) een mini-me collectie geïntroduceerd.
Bij de Monnalisa zomercollectie zie je, zoals ook te lezen in het artikel over Pitti Bimbo, regelmatig de naam verwerkt in de kleding.
Ik hoop niet dat deze trend doorzet in de aankomende jaren, het heeft een erg hoog "kijk mij" gehalte en zeker bij kinderen vind ik dit geen goede trend.

De Monnalisa kinderkleding wordt verkocht bij veel grote winkels, warenhuizen en een aantal boetieks zoals `t schooltje, Joepidoe, lollypop en Paul Zeist.

Monnalisa S.p.A is in 1968 opgericht door de heer Piero Jacomoni en zijn vrouw, mevrouw Bertocci.
Sinds het begin richt Monnalisa zich op het creëren van girlswear in de leeftijdsgroep van 3 maanden tot 16 jaar en probeert zich te onderscheiden met een innovatieve en creatieve stijl.kinderkleding-blog-monnalisa-4
De kinderkleding van Monnalisa is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar de laatste modetrends en nieuwste materialen, evenals een speciale zorg voor details en kwaliteit.

kinderkleding-blog-monnalisa-6De filosofie van Monnalisa is gebaseerd op de unieke combinatie van ondernemerschap (innovatie, zoeken naar nieuwe markten, originele styling) en bijzondere aandacht voor de ontwikkeling van de middelen en competenties van het bedrijf.

Neem gerust even een kijkje op de Monnalisa website, schrik echter niet van de prijzen!

Misschien ook leuk om te lezen...