Piraten en kinderkleding van PET flessen

Mini Rodini is in 2006 opgericht door de Zweedse illustratrice Cassandra Rhodin.
De collecties zijn speels omdat ze het belangrijk vind dat kinderen kleding hebben die passen bij hun persoonlijkheid, stemming en creativiteit.
Mini Rodini heeft een nieuwe kijk op kinderkleding gecreëerd; een style waar kids hun eigen creativiteit en humor in kwijt kunnen.

kinderkledingDuurzaamheid is voor Mini Rodini van groot belang, daarom is de kleding van hoge kwaliteit en wordt er gebruik gemaakt van biologisch katoen en recyclebare materialen.
Zo zijn jassen gemaakt van PET flessen en leggings van afval dat uit de zee is gevist.
Best bijzonder, want als er één merk is dat niet met trends mee gaat is het Mini Rodini wel. De prints zijn iconisch, het kleurgebruik is geniaal.
Mini Rodini is een voorloper op het gebied van ecologische productie.

Afgelopen maand heeft Mini Rodini nieuwe kinderkleding gelanceerd met de slogan “Stop Whaling Now!” die is gebaseerd op een samenwerking met de Sea Shepherds welke zich inzet voor het behoud van onze oceanen en de dieren die hierin wonen.
Cassandra Rhodin is een grote bewonderaar van de Sea Shepherds en kon dan ook niet wachten om kinderkleding te ontwerpen voor deze helden.
De "jersey collectie" loopt zo goed dat deze binnen no-time is uitverkocht maar komt zeker terug!

Mini Rodini kinderkleding wordt in Nederland onder andere verkocht bij Kidsdepartement, Toddlers and Tees en Lancelot4kids.

MiniRodini
MiniRodini
MiniRodini

Misschien ook leuk om te lezen...