The Kids Lab, samen innoveren en ontwerpen

Op de bovenste verdieping van het hoofdpaviljoen, ontstaat een platform voor alle uitingen van experimentele kinderkleding.

De grote innovatie van Pitti Immagine Bimbo 89 is The Kid's Lab!: Het is een nieuw concept, met een brede, kleurrijke lay-out.
Het is complex alsmede compact en is volledig gewijd aan creativiteit en innovatie in kinderkleding en kindermode.
Het is daarom (ook) gevestigd op de bovenste verdieping van het hoofdpaviljoen.

De belangrijkste verdieping van de beurs verwelkomt voor de eerste keer alle verschillende definities van experimentele kindermode.
The Kid's Lab! bestaat eigenlijk uit 5 verschillende secties en wordt de nieuwe habitat voor de kinderkledingmerken in de secties KidzFIZZ, #ACTIVELAB, The Nest, EcoEthic en Kid's Evolution.
Experimenteren gebeurd in het conceptlab genaamd KidzFIZZ.
Ontluikende merken komen in The Nest.
EcoEthic staat voor duurzaamheid en de mini-collecties zitten in Kid's Evolution.
#Activelab slaat een brug tussen sportkleding en urban fashion.

kinderkledingVoor kinderen is vanzelfsprekend een grote rol weggelegd, zij zijn immer diegene die het moeten dragen...

De 5 secties zullen hiermee hun eigen onderscheidende DNA kunnen uitdrukken en tegelijkertijd de dialoog met de andere kunnen aangaan.
Waarschijnlijk zullen er een hoop creatieve en mooie idee├źn en producten ontstaan door dit geweldige initiatief, iets om zeker in de gaten te houden!

Pitti Bimbo 89 vind plaats op 20 tot en met 22 juni 2019 in Florence en de lijst met exposanten is weer indrukwekkend...Misschien ook leuk om te lezen...