Tijdmachine, terug naar de toekomst?

Soft Gallery is in 2007 opgericht door Barbara Hvidt en Tine Holt Møller in Kopenhagen met als doel "kunstige kinderkleding" te creëren en prachtige en inspirerende verhalen door te geven.
Elk Soft Gallery-item is gemaakt van een zachte stof dat door kunstenaars van over de hele wereld tot leven wordt gebracht door zorgvuldig en liefdevol bewerkte prints.
kinderkleding-news-softgallery-2Hand geborduurde patronen die ogen, geesten en harten openen voor nieuwe ideeën.kinderkleding-news-softgallery-1
De kleding oogt luxueus en eigentijds met een toegevoegde artistieke twist.
Soft Gallery legt veel nadruk op pure, hoogwaardige en duurzame materialen en comfortabele silhouetten.
De ontwerpen zijn veelal eerlijk, tijdloos en persoonlijk.

Geïnspireerd door het verleden, het heden en de toekomst, belichaamt de nieuwe Soft Gallery SS19-collectie genaamd 'Timemachine' verschillende decennia.
De collectie is een nostalgische terugblik op het verleden, een poëtische toeschouwer van het heden en een zelfverzekerde toekomstvisie.
Het creatieve duo van het merk, Barbara en Tine, maakte aantekeningen uit hun kindertijd, ademde de trends van vandaag in en bekeek de trends van de volgende generatie, mede bij hun eigen kinderen.
Het resultaat is een verzameling die symbolen uit de kunst-, film- en muziekscène van de jaren 60 tot de jaren 90 terugbrengt en metaforen van vandaag en morgen bij zich heeft.

kinderkleding-news-softgallery-3Soft Gallery maakt baby en kinderkleding voor iedereen tussen de 0 en 14 jaar.

De kleding is onder andere te koop bij adorablekidzz, pommedejus, orangemayonnaise en natuurlijk de eigen webshop.

Misschien ook leuk om te lezen...