Zeg het met bloemen, handgemaakt.

Instagram is een van mijn favoriete plekken om onafhankelijke en nieuwe modemerken voor kinderen te vinden die ik anders nooit zou vinden.
En dat is precies waar ik Majula Handmade ontdekte.  Het is een Litouws merk dat is opgericht in 2017.
Ze creëren erg leuke en grillige accessoires met bloemen en juwelen, waardoor je je meteen prachtig voelt vanaf het moment dat je er een bovenop je hoofd plaatst.

kinderkleding-blog-majulahandmade3Majula Handmade volgt de filosofie van stijlvol zijn waarbij je ook (nog) jezelf kunt zijn.
Hun accessoires moedigen je aan om niet bang te zijn om te experimenteren en om stijlen te combineren die er onverenigbaar uitzien.
Doe je best om je echte vrije, creatieve en stijlvolle persoonlijkheid te ontdekken waarbij Majula Handmade je misschien wel kan helpen.

De accessoires van Majula Handmade zijn zeer nauwkeurigheid gemaakt met vele details, delicate vormen en mooie stoffen zoals zijde, wol, linnen en fluweel.
Ieder stuk is handgemaakt en ieder stuk is uniek dus net een beetje anders.

Majula Handmade accessoires zijn voor een romantische, moderne en kleine bohemien persoonlijkheid.
Iedere accessoires ontvouwt zich bij ieder meisje anders.
Of het nu gaat om een feestje, een bruiloft of gewoon een zondagse picknick in de zon, er is altijd iets moois te vinden in de verzameling prachtige hoofddeksels, bloemenkronen en zijden bloemen.
We gaan in de toekomst vaker van Majula Handmade horen, let maar op!

PS,
Ze versturen voor maar €5,- hun creaties (ook) naar Nederland.

kinderkleding-blog-majulahandmade
kinderkleding-blog-majulahandmade4
kinderkleding-blog-majulahandmade2


Misschien ook leuk om te lezen...